Õpetajate päev

4.oktoobril 2019 toimus õpetajate päev. Selle aasta õpetajate päeval said vanemate klasside õpilased anda tunde noorematele klassidele.

See kõik algas sellest, et jagati ära erinevate inimeste vahel mis klassidele nad tunde annavad. Ma ei saa rääkida sellest kellele teised tunde andsid, aga enda päeva mäletan ma küll. See algas sellest, et pidin klassivennaga andma matemaatika tundi 3. klassi õpilastele. Me olime eelnevalt rääkinud klassi õpetajaga ja teadsime mida teha, lisaks olime välja otsinud nuputamis ülesanded ning kõik pidi toimuma lihtsalt.

Me läksime klassi ja alustasime tundi lootes, et tund tuleb hea ja rahulik, kuid pidime pettuma. Tuleb välja, et väikeste laste korralekutsumine tunnis võib olla väga väsitav ja tihti ei tehtud korralekutsumisest välja. Õnneks suutsime saada tunniga ühele poole. Teine tund aga oli palju rahulikum ja tund möödus nagu tund toimuma peaks.

Kokkuvõttes arvan ma, et tundide andmine oli väga huvitav kogemus. Sain hea ettekujutus tunni andmisest ja mida teinekord paremini teha.


Photo by Sergey Zolkin on Unsplash

Kirja pani Aren Hendrik Helisalu

Lisa kommentaar