Külas käis Ranol Kaseväli

5. detsembril käis meile väikest loengut pidamas investor ja ettevõtja Ranol Kaseväli. Kuna meie klass soovis, et keegi räägiks investeerimisest ja passiivsest tulust, kutsusid klassijuhatajad ta meile rääkima.


Foto: Kaisa Tamkivi

Ranol suutis väga kiiresti oma sissejuhatusega klassi teemaga kohastada ja koheselt meid räägitust huvituva panna. Tema loeng oli vägagi realistliku pilguga ja see sarnanes kõvasti ka Veriffi Kaarel Kotka soovitustega, millest põhiline moto oli “Lihtsalt hakka tegutsema”.

Algul ta rääkis oma majandus-teekonnast ja kuidas tema on jõudnud siia kus ta hetkel on. Loengu lõpu poole andis ta täpsemaid soovitusi raha investeerimiseks, mis on kohad kuhu ta soovitab raha panna ja kus tema oleks ettevaatlikum. Kokkuvõtteks ütleksin ma, et see loeng oli super ja kindlasti andis paljudele ideid ja mõtteid mida oma vaba rahaga teha. 

Kirja pani Sander Laas

Lisa kommentaar