8D jõulunädal

Jõulunädal algas klasside kaunistamisega. Teemaks oli uisud, mis tundus algul imelik, sest kuidas kaunistada klassi uiskudega. Aga meil tuli hea idee teha uisurada klassi põrandale ja see tuli hästi välja. Lisaks olid meil klassis seinte peale pandud jõulutuled mis Siim oli toonud. Me riputasime klassi lampide külge lumehelbed ja Kaisa tõi uisud ja hokikepi. Ja jõulupeol saime teada, et me oleme võitnud esimese koha klassi kaunistamisega. Kõik olid rahul ja õnnelikud, sest vaev oli end ära tasunud. 


Foto Kaisa Tamkivi

16 detsember oli kõikidel klassidel kinokülastus. Me käisime vaatamas filmi nimega “Kõik mida soovin jõuludelt” see oli jõuluteemaline film kus üks tüdruk tahtis saada jõuluvanaks aga see oli ainult poistel lubatud. Filmi lõpuks ta soov täitus ja ta sai hakata õppima jõuluvanaks.

Foto: https://lastega.ee/index.php/et/k2yritused/item/9439-perefilm-koik-mida-soovin-jouludelt
 

19 detsember toimus 7-9 klassil jõulupidu. Eelnevalt sellele olid kõik klassid valmistanud ette mingi tegevuse. Meie klass tegi jõuluteemalise Kahoot’i viktoriini, kus iga laudkond oli eraldi meeskond. 7 klass tegi meisterdamise tegevuse, kus oli vaja teha jõuluehe, mis oli väga tore. Lisaks sellele pidid klassid lunastama oma kingid, enda välja valitud etteastega. Meie saime oma kingid kätte venekeelse luuletusega mida harjutasime vene keele tunnis.


Foto Kaisa Tamkivi

Igal jõulupeol on vaja jõuluvana. See aasta sai selle au endale Edward. Ruut ja Siim läksid talle toeks ja olid päkapikud, kes aitasid kuusepuu alt kingikotte lavale tuua.


Foto Kaisa Tamkivi

Peo ajal saime mandariine ja küpsiseid näksida ja enda poolt toodud jooki juua. Üldiselt ma usun et kõigile meeldis pidu kuigi paljud ei olnud algul rahul, et ei saanud valida enda laudkondi. 

Kirja pani Ruut Kangust

Lisa kommentaar