Tore õppepäev Muraste looduskoolis

22.mail 2017 käsime klassiga Muraste looduskoolis tahvelarvutitega loodust avastamas.

Muraste looduskoolis ootas meid juba meie juhendaja Urmas. Koos juhendajaga jalutasime mere äärde, kus meid jagati rühmadeks. Rühmi sai kokku 8. Igale rühmale anti üks tahvelarvuti. Tahvelarvutitega me orienteerusime  ning igas punktis vastasime küsimustele. Kontrollpunkte oli kokku 17.

Kõndisime paar kontrollpunkti koos, seejärel tegime väikese pikniku mere ääres ning edasi pidime  liikuma iseseisvalt. Jalutasime põhiliselt metsas. Metsas kehastasime loomi, arvasime ära, mis lill on pildil või tuli küsimuse vastust pildistada ning salvestada. Kümnendas punktis pidime pangast üles ronima. See oli tõesliselt vahva. Viimases punktis ootas meid rühmajuht ja me rääkisime lühidalt oma vastustest.

Oli väga sisutihe ja tore päev!

3.e rühmatöö

 

 

Kommenteerimine on keelatud.