R-õpe – kingloom

Teisipäeval teise eesti keele tunni ajal läksime klassiga labori klassi, kus õpetaja Erkki Otsman rääkis meile kingloomast. Kõigepealt kirjutasime jutu, siis vaatasime pilte ja videosid. Lõpuks  vaatasime teda mikroskoobiga. Selle nähtu põhjal joonistasime teda ning kirjutasime pildi juurde ta kehaosad. Mulle see tund meeldis ja sain palju uusi teadmisi!

Jutu kirjutas: Karl Oliver, lend 005d

Teisipäeval 6. novembril oli meil R-õppe tund Erkki Otsmanniga kingloomast. Erkki Otsmann rääkis meile tunni alguses huvitavaid fakte kingloomast. Õpetaja Erkki rääkimise ajal saime me valge paberi ja kirjutasime kingloomast rohkem. Vaatasime ka mikroskoobist kinglooma ja pärast pidime sellest lehele pildi joonistama. Mikroskoobi alt vaadates olid kingloomad sinist, rohelist, roosat või pruuni värvi, aga elusana on nad läbipaistvad. Mulle meeldis see R-õppe tund Erkki Otsmanniga ja see oli põnev.

Jutu kirjutas: Kenneth, lend 005d

Lisa kommentaar