MÕK – Balti jaama turul 1.06

Õpilaste arvamused turupäevast:

 

Balti jaama turul oli väga tore käia. Ilm oli palav ja päike paistis. Me läksime turule jalgsi. Me käisime koos 2. d klassiga koos. Meie ülesandeks oli uurida palju mingi asi maksab ja kus midagi müüdakse. Mina tegin tööd koos Otto ja Ruuduga. Me leidsime kõigile töölehel olevatele küsimustele vastused. Me käsime turul ka, et vaadata mida saab osta 1 euro eest. Mina ostsin ühe karbitäie maasikaid. Jakob ostis mustikaid ja me vahetasime neid.

Kenneth

______________________

Balti jaama turul oli palju asju mida sai osta. Minu lemmikasjad olid maasikad, murelid ja teised siuksed puuviljad. Seal sajme palju ringi vaatata ja uurida. Ma ise ostsin koos Emmaga vahvli. Balti jaamas oli palju korruseid. All poed olid Selver, jäätisepood, telefonipood ja kommipood. Üleval, aga olid riided, sallid ja seebid. Seal sai osta isegi pitsat.

Eriti üllatas mind, et see nii suur on. Selveris, aga ei tohtinud käia.S eal oli kommipood, mis oli populaarne, sealt sealt osteti vahvleid. Mulle meeldis see, sest me õppisime veel arvutamist rahaga, koostööd ja orienteerumist. Mulle meeldis see, sest me olime koos 2.d klassiga.

Adore Mia

Kommenteerimine on keelatud.