Rakett 69 2.e klassi moodi 5.06

  Õpilaste arvamused üritusest:

 

Alguses me tegime vahukommidest ja spagettidest torni. Me saime 2. koha. Mina olin sinises meeskonnas. Meie torn oli c-tähe kujuline. Teisel korral pidi ehitama silla teibist, kõrtest ja lõngast. Punkte anti erinevate asjade eest. Näiteks meeskonnatöö ja vastupidavuse eest. Meil ei tulnud väga hästi välja. Meie sild ei olnud väga vastupidav. Kokku oli viis meeskonda. Igal meeskonnal oli ka erinev värv: sinine, kollane, roosa, punane ja roheline. Saime üldarvestuses viimase koha, sest me ei saanud silda täiesti valmis ning meeskonnatöös saime kolm punkti kuuest. Meie grupist tegid kõige rohkem tööd Robin ja Emili. Oli tore päev ja ma loodan, et järgmine aasta läheb paremini.

Hugo Johan

______________________

Seal oli 2 ülesannet. Nad võistlesid 5 tiimis punased, rohelised, sinised, kollased, roosad. Kohtunikud olid õpetaja ja Jakob. See meeldis kõigile, isegi neile, kes arvasid, et see on igav. Võitsid punased ja said auhinna. Peakohtunik Jakob sai ka auhina.

Jakob

Kommenteerimine on keelatud.