Kurgjärve laager 7.06-10.06

 

Õpilaste arvamused laagrist:

 

Kell 8.30 ärkasin pesin ja sõin hommikusööki. Kell 10.00 pidime olema No99 juures.S õitsime 3h ja 32 min. Toad olid ilusad ja ägedad. Tegime kümnevõistlust. Mina jäin ühel võistlusel teiseks, sest Ines jooksis lõpus minust ette ning ma jäin teiseks, aga pikemal võitlusel jäin esimeseks. Mina olin ühes toas Sireli, Bianca, Inese, Katariina, Annabelli ja Adorega.

Emili

 

______________________

Neljapäeval kell 8.00 ärkasin, pesin hambad, sõin ja jõin. Seadsin ennast valmis, et minna bussi peale ja sõita Kurgjärvele. Läksin bussi ja istusin oma parima sõbra Sireli juurde. Buss sõitis kolm ja pool tundi. Seal ma mängisin telefonis, lugesin, sõin ja vaatasin aknast välja. Laager oli väga ilus ja hubane. Ka toad olid ilusad. Meie toas olid Bianca, Alina, Annabel, Adore, Emili, Katariina, Sireli ja mina. Meil oli 10-võistlus. 10-võistlusel olin ma enda ja paralleelklassist kõige parem kaugushüppaja. Ma hüppasin 1,80 m. Teise korra 1,75 m. Pidime tegema ka mingi tantsu. Mina tegin seda koos meie toakaaslaste ja kolme poisiga meie klassist. Laulu nimi oli Barbie Girl. Me tegime grupid enda ja paralleelklassi vahel. Need me saime ise valida. Kahjuks me ei pääsenud edasi. Diskol ma väga kaua ei olnud, ma pakkisin asju. Kurgjärvele ja tagasi sõitsime me 4. bussiga.

Ines Elisabeth

______________________

Kurgjärve laagrisse sõitsime umbes 3 h. Laager algas neljapäeval ja lõppes pühapäeval. Neljapäeval saime kätte oma toad ja pakkisime asjad lahti. Õues oli alati väga soe ainult üks kord sadas vihma. Õues käisid ringi mesilased, herilased ja parmud. Telefoni aeg oli 19.00 kuni 20.00. Hommikuäratus oli kell 8.00. Järves sai ujumas käia. Puhvetis müüdi mahlajääd. Mulle sel aastal väga meeldis, võib-olla tulen järgmine aasta ka.

 

Annabel Lee

______________________

Kurgjärve laagrisse oli neli tundi sõitu, aga tänu sellele, et sai sõbraga paaris istuda läks sõit palju kiiremini. Sellel aastal olid poisid mitte just kõige ilusamas majas, aga tore oli ikka. See maja asus ühe mäe otsas. Seal laagris sai vabal ajal mängida tennist, korvpalli ja võrkpalli. Me tegime seal pildi otsingut, kümnevõistlust, järvejooksu, Bay Paky ja diskot. Öörahu aeg oli 22.15. Laagri toidud olid väga head. Puhvetis tohtis käia ainult pärast õhtusööki. Puhvetis tohtisime käia 19.00-22.10. Mulle meeldis väga laagris. Ma tahaks, et selliseid laagreid oleks rohkem.

Kaspar

 

Kommenteerimine on keelatud.