2. klassi lõpp

Õpilaste kokkuvõtted 2. klassist:

Meie  klassijuhataja on nii tore. Ta nimi on Kristiina R. Meie klass on käinud igasugustes kohtades näiteks Naissaarel, Aegviidus ja Aegviidus õppisime igasuguseid ravimtaimi. Meie klassis on 12 tüdrukut ja 14 poissi nii, et kokku on meie klassis 26 last ja 1 õpetaja.

Meie klass on juba 2-aastat koos olnud ja kõik on juba hästi head sõbrad.

Ramona

______________________

Teine aasta oli põnev ja huvitavaid tegevusi täis. Mulle meeldib õppida, aga tore on käia koolimajast väljas erinevates kohtades. Sellel õppeaastal oli tore, et me käisime Aegviidus suusatamas ja Naissaare ekskursioonil. Samuti meeldis mulle käia Tervishoiumuuseumis. Eriti ei meeldinud Balti jaama turul. Kahju, et ma ei saanud olla lõpuni emadepäeva üritusel ja osaleda koos emaga erinevates töötubades. Koolis antud grupitööd mulle teinekord teha ei meeldi, sest raske on gruppi kokku saada ja aega planeerida. Mulle meeldivad ka vaheajad, sest siis saab natuke puhata ja olla koos oma perega. Loodan, et mu klassikaaslased on ka järgmisel aastal sõbralikud ja mõistvad. Ootan põnevusega järgmist aastat!

Bianca Isabel

 

Pilte Ramona ema poolt korraldatud suve alguse ürituselt Lastekohvikust Domino.

 

Fotod: Ramona ema

 

 

 

 

2. klass ongi läbi. Ees on ootamas huvitav ja elamusi täis suvi.

Suvised ülesanded:

  • Loe läbi “Naksitrallid” Eno Raud.
  • Täida elamuspäevikut.
  • Korda korrutustabelit ja peastarvutamist.

Erinevad lingid, millelt leiate matemaatika mänge:

 

Kohtume 1. septembril – 3.e klassis!

Kommenteerimine on keelatud.