Distantsõpe

Robin enda “pinginaabriga”

See kevad möödus teisiti meie kõigi jaoks. Riigis kehtestati eriolukord kiirelt leviva koroonaviiruse tõttu nin alates 16. märtsist kuni kooliaasta lõpuni õppisime sellel kevadel distantsõppel.

Siin on 4.e klassi tagasiside distantsõppele:

Distantsõpe läks minul väga hästi. Distantsõpe ei olnudki nii halb nagu ma arvasin. Arvutis sain ka palju osavamaks mis on väga tore, sest kui tahan midagi kunagi kirjutada wordis, siis tean erinevaid nippe. Ma natukene ootan 5. klassi ja natuke ei oota ka ma ei oota sellepärast, et meil tuleb teine klassijuhataja mis on väga kurb, sest minu arutes on meil praegu maailma parim õpetaja ja ma natuke ootan 5. klassi, sest tahaks teada mis tunne on kui sa lähed algkoolist ära. Distantsõppell oli väga tore ülesandeid lahendada. Hea asi oli veel see, et kodutööd ei olnud. Oli suht tore olla esimene katsejänes koduõppel. Loodan, et sellist viirust enam kuunagi ei tule ka. Videokõned olid väha head, sest sain oma sõprade nägusi näha. Tahaks, et meil oleks sama õpetaja terve kooli lõpuni.

Alfred

Distantsõpe oli lahe. Mulle meeldis see, et sa said vahe peal puhata ka ja rohkem aega jäi õues olemiseks. Ma juba ootan, et ma saaks minna kooli tagasi enda sõprade juurde, sest ma tahaks nendega palju asju teha, näiteks ma tahaks nendega õues olla ja veel palju lõbusaid asju. Sooviksin, et Kristiina oleks meie klassijuhtaja edasi 5 klassis, sest ta on väga tore. Ma soovin kõigile ilusat suve ja vaadake, et te paksuks ei lähe. Reisige eestis ringi ka. Juba ootan 5klassi minemist. Varsti saame load ja saab suvel jalgrattastega ringi sõita. Kohtume siis järgmisel nädalal. Soovin teile kõike parimat, ilusamat ja ägedamat suve üldse!

Robin

Minu distantsõpe möödus hästi.Mulle meeldis et sain puhata päris palju ja põnev oli ka. Ma igatsen seda et oli natuke vähem õppida kui koolis. Ma õppisin arvutis igasugu asju tegema.Näiteks wordis referaati või lauamängu.Ma tahaksin jalkat sõpradega mängida see oleks tore. Ma igatsen ka kehalis kasvatust.Aga ma arvan et nad võiksid teha natuke lõbusain natuke siukseid ülesandeid jne. Mulle meeldis väga distantsõpe see oli lahe.Śee oli siuke nagu uus mida enne pole teinud ja ma õppisin palju.

Tanel

Distants õpe oli lahe. Distants õpe ajal sai puhata. Vahe peal oli palju koolitöid. Oskan nüüd natukene paremini arvutit kasutama. Distants õppes oli üks hea asi. See, et koolipäev oli lühem kui tavaliselt. Distants õppes on halb see et ei saa trennides käia. Ma tahaks juba sõpradega mängida. Ma ootan juba järgmist õppe aastat sest siis saab jälle kooli minna. 

Oskar K.

Minu distantsõpe möödus hästi, kuid väsitavalt. Mulle meeldis, et ei olnud sel ajal trenni ja sai selle asemel õues jalutada. Kõige lahedam asi, mis õpetaja välja mõtles on endomondo võistlus, mis lõppeb kohe. Ma igatsen juba õpetajaid ja klassikaaslaseid. Ma õppisin väga palju uut matemaatikas, eesti keeles ja inglise keeles teistes ainetes ei õppinud nii palju uut, kui nendes mis ma nimetasin. Ma tahakisn esimese asjana, kui ma kooli lähen vaadata kas mul on ikka kõigi klassikaaslaste nimed peas või siis teretada neid. Me võiksime koolis ka teha seda maali ülesannet. Varem ma mõtlesin, et:,,Küll tahaks koduõpet”. Kui see on juba ära proovitud, siis seda rohkem küll ei tahaks. Ootan juba väga viiendat klassi.

Ramona

Distants õpe oli päris pikk. Mulle meeldis olla kodus ja õppida. Mulle meeldisid ka video tunnid. Ma igatsen väga kooli ja sõpru. Ma õppisin uut kolmnurga joonestamise kohta, ma õppisin kasutama erinevaid arvuti programme ja õppisin üksinda hakkama saama. Ma tahaksin kooli jõudes väga teid kallistada UwU. Virtuaal õpimine oli vahel raske, aga vahel ka lihtsam. Distants õppimine oli väga väsitav. Kõige toredam distants õppe ajal oli see, et sain olla rohkem koos isaga. Ma igatsesin ja ikka igatsen kooli minemist väga.

Mena

Minu distantsõpe möödus hästi. Mulle meeldis, et sai kiiremini õpitud ja tegime videokõnesi. Mulle distants õpe meeldis, sest ise oma aega planeerida, aga alguses oli natuke raske, sest palju uusi keskondi oli ja nende kasutamine oli alguses keeruline. Minu lemmik asi distant õppe juures oli see, kui me tegime videokõnesi. Koduõpe oli väga huvitav ja teistsugune, kui tavaline koolis käik. Ootan väga suvevaheaega ja viiendat klassi.

Sireli

Distants õpe mõõdus hästi. Mulle meeldis, et ei pidanud kooli minema. Ma sain rohkem puhata kui varem. Mulle meeldis, et oli rahulik õppida ja keegi ei seganud mind. Mulle ei meeldinud, et vahepeal olid videotunnid mis kestsid poolteist tundi. Ma igatsen enda klassikaaslaseid. Õpetajad võiksid asjade toomis mängu teha tavalises õppes. Ma tahaks, et õpetajad hakkaksid e kooli asju panema, sest mulle meeldib nüüd see rohkem. Mulle meeldis referaati teha kuigi ma tegemise ajal arvasin, et ma ei saa õigeks ajaks valmis. Mulle meeldis distants õppe.

Johann Markus

Minu distantsõpe möödus hästi. Mulle meeldis, et asjad sai asjad kiiremini tehtud ja sai rohkem puhata. See on hea, et ma näen Hendrikut ja teisi 5. juunil. Alguses oli distantsõpe raske, sest ma ei teadnud mida teha aga lõpus oli päris lihtne. See oli ka hea, et ma sain oma sõpradega mänge mängida ja nendega rääkida. Kui karantiini leevendati siis ma läksin oma sõbraga õue mängima. Ma olen natuke kurb, et meie õpetaja ei jää meiega kui me 5. klassis oleme. See lauamängu ülesanne oli päris lahe kuigi meil ei tulnud tiimi töö hästi välja. Ma loodan, et siis kui koroona ära läheb saab reisida. Distantsõpe aitas mul oma perega rohkem aega veeta. Ma ootan suvevaheaega ja ma loodan, et mul läheb ratta eksamis hästi.

Kristjan

Distantsõpe möödus hästi ja sai rohkem puhata. Mulle meeldis see, et minu kololipäevade olid lühemad. Ma igatsen oma klassikaaslaseid ja toredaid üritusi. Ma õppisin kuidas iseseisvalt õppida. Ma tahaksin koolis esimese asjana oma klassikaaslasi näha. Õpetajad võiksid teha seda asjade toomise mängu lihtsalt kooli asjadega. Mulle on präegu kõik ülessanded väga meeldinud. Ma igatsen väga õpetajat. Ma loodan, et koroona läheb varsti ikka ära. Ma ootan juba järgmist kooliaastat.

Teele

Ma arvan, et mul läks distantsõppes hästi. Mulle meeldis see, et ei pidanud kooli minema. Veel meeldis see, et ei pidanud auto- ja bussisõidule aega raiskama. Ma igatsen suvevaheaega. Ma õppisin micro: bitis, kuidas mootoreid kasutada. Õppisin ka matemaatikas ja teistes ainetes palju asju. Tahaksin esimese asjana kooli jõudes oma koha ära valida. Tahaksin kooli jõudes tutvuda uute õpetajatega. Ma arvan, et tavaolukorras hakkame me rohkem töövihikuid täitma. Ma loodan, et mul läheb rattaeksam hästi.

Karl Amandus

Distantsõpe meeldis mulle väga. Meeldis, et sai kauem magada ja õppida omas tempos. Ka mu õpitulemused paranesid tänu distantsõppele. Igatsen sõpru ja kergejõustiku trenne, mis ära jäid. Õppisin iseseisvust, aja planeerimist, arvuti kasutamist. Nüüd oskan arvutiga palju rohkem asju teha. Usun, et tänu distantsõppele on mul viiendas klassis natukene kergem. Kooli jõudes tahaksin esimese asjna sõpradega näost näkku rääkida. Tahaksin, et tulevikus hakkaksid toimuma näiteks distantsõppe nädalad, kus peaksime kodust õppima. Distantsõppe ajal oli minu jaoks programmeerimine, kus oleksin tahtnud, et õpetaja oleks lähedal olnud.

Oskar S.

Distantsõpe oli minu jaoks alguses natuke segane, sest ei teadnud mis täpsemalt juhtuma hakkab ja kuidas meil tunnid käima hakkavad. Alguses mõtlesin küll, et on lahe kui saad kodus õppida ja saad lõpetada varem kui sul saab õpitud, aga lõpuks kui oled pidanud seda tegema kolm kuud siis hakkad lihtsalt väga igatsema oma klassikaaslasi ja õpetajaid, loomulikult ka oma klassiruumi. Naljakas on küll see, et kui ei olnud veel karantiini siis mõtlesin vahepeal, et ma ei taha kooli minna või, et ma tahaks kodus õppida, aga nüüd on see hoopiski vastu pidine. Kui ma kooli lõpuks ometi lähen siis arvan, et olen nii õnnelik, sest ma pole nii ammu seal käinud. Mulle meeldis kõige rohkem distantsõppe juures see, et ei pidanud iga päev nii vara ärkama ja see, et me tegime endomondo võistluse. Ma igatsen kõiki oma sõpru koolist. Karantiini jooksul õppisin ma rohkem ennast tundma ja panin ennast rohkem proovile. Kuigi distantsõpe ei meeldi mulle väga, siis tänu sellele hakkasin käima jooksmas ja saavutasin selle käigus ka oma uue rekordi 5km. Jooksin ka esimest korda 10km. Mulle meeldis kui me tegime arenguvestluses nii lahedat mängu. Siia lõppu tahan veel ütelda õpetajale, et mul oli temaga need 4 aastat suurepärased ja sa oled väga tore, naljakas ja imeline õpetaja. Kokkuvõttes meeldib mulle ikka koolis palju rohkem kui kodus.

Katariina

Kommenteerimine on keelatud.