5.-6. klasside jõulupidu

19. detsembri pärastlõunal said Reaalkooli aulas kokku kahe kooli viiendikud ja kuuendikud, et tähistada jõule. Seekord ei tervitanud meid jõuluvana, vaid hoopis vanemad õpilased, kes olid kehastunud juutuuberiteks ning loosisid välja klassid, kes kingikotti välja lunastama tulevad. Meie klass oli loosiga varem saanud luuletuse ülesande. Lugesime ette isetehtud luuleread ja see oli juutuuber Tommy Sularaha jaoks piisav, et meile kingikott kätte anda. Kui kõik klassid olid oma kingikotid kätte saanud, laulsime veel ühiselt tuntumaid jõululaule ning aulas oligi pidu läbi.

Seejärel läksime kinke jagama ning klassiõhtut pidama väikese maja black box’i. Kui esimene suurem maiustuste söömise isu otsa sai ning kingid jagatud olid, mängisime mõned vanad head klassiõhtumängud. Oli lõbus õhtupoolik.

Lisa kommentaar