Teatris “ApelsinitĂĽdrukut” vaatamas

Tere!

5.aprillil käisime NUKUs vaatamas “ApelsinitĂĽdrukut”.

Rohkem infot lavastuse kohta:

Viieteistaastase Georgi elus paistab olevat kõik tavaline: tal on ema ja kasuisa ja väike õde, koolis läheb hästi ja erilist huvi pakub astronoomia. Ühel täiesti tavalisel päeval juhtub aga midagi tavatut – Georg saab kirja minevikust, oma isalt, kellest poisil pole ainsatki mälestust. Kirjas jutustab isa loo salapärasest Apelsinitüdrukust ja esitab Georgile küsimuse, mis noormehe elu põhjalikult sassi lööb. Georg seisab silmitsi suhete ja mälestustega, millest tavaliselt ei räägita.

Lugu Apelsinitüdrukust kõneleb kõige tähtsamast: armastusest ja igatsusest, perekonnast ja üksildusest, ajast ja igavikust.

http://www.nuku.ee/et/apelsinit%C3%BCdruk

Postituse tegi:
Aurelia

Kommenteerimine on keelatud.