23.05 EMADEPÄEV KOOLIS

Maikuu näitas oma ilasat sooja poolt ja klassis oli üsna raske paigel istuda. Ometi otsustasime oma emasid tervitada just koolis oma klassis. Katsime neile ilusa kohvilaua ja valmistasime ette ettekanded ja väikese kontserti. Olime ise päris elevel ja emad olid vist ka päris rõõmsad.

Olime joonistanud oma emadest portreed ja palusime igal emal oma pildi üles leida. Küll sai palju nalja! Mäni ema ei tea üldse, mis nägu ta on.Ja see polnud veel kõik. Kirjutasime eesti keele tunnis oma emadest lood, kuhu jätsime emade nimed lisamata. Ja emad pidid ära tundma selle loo, mis just temast rääkis. Lugejate järgi arvata ei saanud, sest emalugu luges hoopis keegi teine laps.

 

Kui emad olid tööle ja kodudesse läinud, jätkasime meiegi oma koolipäeva. Aga selline emotsionaalne hommik ei saanud ju tavapärase klassitunniga jätkuda. Nii läksime hoopis kooliõuele matemaatikatundi tegema.

 

Kommenteerimine on keelatud.